webgraph design

Weblapkészítés

Modern webdesign stílus, gyors keresőbarát. Szépen mutat a tableten és a mobilon is.

Modern webdesign stílus

Letisztult design elemet tartalmazó webdesign stílus. Gyakorlatilag bármely témakörben használható a weboldal készítésnél. Jól olvasható, kiemelt hangsúlyt kapnak a modern, szép és elegáns fontok. A szövegek olyan érzetet keltenek, mintha kiadványszerkesztővel készültek volna az oldalak. A fotók professzionálisak, sokszor műtermiek. Az ikonok egyszerűségre törekszenek. Szürke vagy fehér terekkel és a különböző méretű fontokkal operálnak.

Világos, merész és élénk színek.

Világos, merész és élénk színek

A legtöbb weboldalon a mai napig csak kizárólag világos, semleges, szürke és fekete színeket alkalmaznak. A webdesigner feladata, hogy megmutassa, hogy egy adott lapon hogyan lehet az élénk és merész színekkel játszani.

A legtöbb weboldalon a mai napig csak kizárólag világos, semleges, szürke és fekete színeket alkalmaznak.

Tipográfiai trendek

Minden weblap talán legfontosabb eleme a betűkészlet. Meghatározza az olvashatóságot, de az egész kinézetet is nagyban befolyásolja. Egy jól megválasztott, olvasható, megfelelő méretű betűtípus, kulcsszerepet játszik a weboldal egészén. Minden évnek megvannak a tipográfiai trendjei. A 2018-as évben, az úgynevezett “Big&bold” került előtérbe. Ez a trend nem más mint a nagyméretű, széles, kiemelt, boldozott, erőteljes, hangsúlyos, kontrasztos betűk, karakterek.

Minden weblap talán legfontosabb eleme a betűkészlet.

Elérhetőségeim

06 20 409-2735

webgraph.hu@gmail.com

webgraph.hu | 2019