Bevétel növelő honlap kisvállalkozásoknak

bevétel növelő honlap kisvállalkozásnak

A tartalom a legfontosabb!

A weboldal tartalma mindig nagyon fontos tényező volt. Ha egy szó, egy kifejezés nincs ott a weboldaladon, bármilyen jó  is a holnap, bármennyire jó is keresőoptimalizálási stratégia, nem találhat ránk a google. Ma a facebook, az instagram, a twitter és az egyéb közösségi oldalak korában ez még jobban felerősödött. Ha nincs tartalom, nincs mit megosztani, semmit nem ér a jó közösségi média. A weboldal tartalma a legfontosabb tényező tehát. A látogatók érdekes és hasznos információkat szeretnének találni oldaladon, különben miért jönnének. A releváns tartalmak tömege a weboldal sikerének kulcsa.

Logótervezés

Linkek

Mind az oldalon lévő, mind az oldalra mutató linkek nagyon fontosak. Az is fontos, hogy a linkek frissek legyenek, ugyanis a régi link egyre kevesebbet fog számítani az oldal megítélésében. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogyan linkelnek oldaladra. Egy szöveges link minden esetben többet ér, mintha a vállalkozás logóját linkelték volna. 

Logótervezés

Az oldal felépítése

Az átláthatatlan weboldalak elriasztják a látogatókat, ezért mindig figyeljünk erre. A keresőmotorok természetükből kifolyólag, és felépítésük szerint vizsgálják az oldalakat, így nem csak az emberek számára hasznosak. Sokan vannak, akik csak bizonyos információkat keresnek egy weboldalon, átfutnak a tartalmak felett és a menüsorokat nézik, ezért törekedni kell arra, hogy a látogató mindig könnyen megtalálja azt amit keres.

Logótervezés

Frissesség

Mindig lépést kell tartani eseményekkel, ugyanis mit ér a rengeteg tartalom, ha már mind több hónapos. Ettől a weboldal nem tűnik majd naprakésznek.  A keresők egy ideje az oldal frissességét is tudják elemezni, így minél újabb az tartalom, annál jobb helyre kerül a keresőlistában.

Logótervezés

Képek

Ha valamilyen terméket árulunk, mindenképpen szükség van megfelelő képekre. Minél jobb a kép, annál nagyobb az eladás valószínűsége. Egy profi fotós sokat tud segíteni, de az internet is tele van jobbnál jobb ingyenes, vagy fizetős, úgynevezett stock fotó szolgáltatásokkal.. A webshopban nem tudják megfogni a vevők a termékeket, ezért fontos, hogy jó képeket láthassanak róluk.

Logótervezés

Stílus

A külső nem minden, de esetünkben igen is fontos. Hiába van tele megfelelő tartalmakkal az oldal, ha a dizájn nem megfelelő. A látogatókat először a látvány fogja meg és az is tartja meg vagy riasztja el őket. Ezek után nézik a tartalmat és az átláthatóságot. Itt olyan apró dolgok is számítanak, mint a megfelelő színek kiválasztása. A csupa nagybetűs írás is megnehezíti az olvasást, így azt csak indokolt esetben használjuk. Gyakran probléma az, hogy mit jelent a “szép” az emberek többségének. Keressni kell egy dizájnert, akinek a munkái tetszenek. Mondjuk el neki, milyen stílusirányt szeretnénk, majd a döntések nagy részét ráhagyva, az ő tapasztalata alapján tudni fogja, hogy mi lesz a jó megoldás cégünk, vállalkozásunk részére.

2019.05.09

Szükségem van egy weblapra

Szükségem van egy logóra

Szükségem van új arculatra

Elérhetőségeim

06 20 409-2735

webgraph.hu@gmail.com

webgraph.hu | 2019